Видео

Poseta Aleksandra Vučića Surdulici

Premijer Republike Srbije posetio je Surdulicu 16.10.2016. Tom prilikom premijer Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju nove sportske hale u dvorištu O.Š. "Jovan Jovanović Zmaj". Posle toga premijer Vučić je obišao radove na izgradnji novog pogona "Alfa Plama" u kojima će opsao naći 215 Surduličana.

Седница скупштине сакривана од јавности

Усвајање ребаланса буџета за 2014. годину и изношење докумената и објашњења о дуплим исплатама из буџета општине Сурдулица и намештеним тендерима. Овај снимак, до кога смо коначно успели да дођемо, локална телевизија није хтела да емитује.

Посланик СПС Новица Тончев иступио јавно против мера штедње

Сурдулички напредњаци најоштрије осуђују испад народног посланика СПС-а Новице Тончева, који је у видно алкохолисаном стању (према сведочењу људи који су присуствовали догађају, а што се види и на снимку) са градске бине у Сурдулици подло искористио тренутак прославе православне Нове године да, у истом дану када председник његове странке прича о оданости влади Србије, јавно нападне мере штедње владе Србије које свим грађанима тешко падају, али су неопходан услов напретка и опоравка Србије која је уништавана годинама уназад.

Изношење писмених доказа о незаконитом и коруптивном раду општине Сурдулица

На седници СО Сурдулица која је одржана дана 19.12.2014. године и на којој се усвајао буџет за наредну годину, одборник Српске напредне странке Игор Костић је на почетку седнице изнео писмене доказе о бахатом, несавесном и незаконитом трошењу новца грађана општине Сурдулица. Приватна кабловска телевизија којој општина Сурдулица плаћа уговорне обавезе да снима и емитује седнице СО Сурдулица већ неколико пута није емитовала седнице, док је претходне монтирала и скраћивала по добро опробаном рецепту како би грађани Сурдулице остали ускраћени за информације које се од њих крију.

Новица Тончев ударио песницом активисту СНС-а (немонтиран снимак)

Дана 12.03.2014. године, председник општине Сурдулица и члан председништва СПС-а, у селу Јелашница ударио је песницом у главу активисту СНС-а Слађана Стојковића, који се после догађаја обрео у болници. Иако је од стране виновника овог инцидента покушана монтажа видео снимка, као и чињенице да је Новица Тончев дао више изјава како није ни пришао близу активисти Српске напредне странке, О.О. СНС Сурдулица је дошао у посед оригиналног и немонтираног снимка на коме се јасно види како се Новица Тончев пење на зид и дивљачки насрће на недужног човека.

Александар Вучић у Владичином Хану о борби против корупције на југу Србије

Александар Вучић је 1.3.2014. године у Владичином Хану изјавио да је предуслов за развој економије и борбе за радна места борба против корупције, и у склопу тога је рекао да борба против корупције у Сурдулици још увек није завршена.

Pages