Вести

Здравственом центру у Сурдулици уручена донација

Сурдулички напредњаци су се прикључили акцији помоћи болницама. Уз подршку државог секретара у Министарству привреде, Драгана Стевановића и ХК YUMCO, сурдулички напредњаци успели су да обезбеде донацију која се састоји од седам болничких кревета и одређени број постељина и мантила.

Напредњаци одали пошту палим борцима за ослобођење Сурдулице

Поводом 5. септембра, Дана ослобођења Сурдулице у Другом светском рату, делегација сурдуличких напредњака је положила цвеће на споменик палим борцима од 1941.-1945. године у Градском парку у Сурдулици.

Бобан Петровић једногласно изабран за председника Општинског одбора СНС

На данас одржаној Изборној скупштини Општинског одбора Српске напредне странке у Сурдулици свих 52 делегата једногласно је изабрало дипломираног машинског инжењера и директора Власинских хидроелектрана Бобана Петровића за председника сурдуличких напредњака, који је и у претходном периоду био председник и повереник о

Братислав Гашић донео одличне вести

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић, у друштву државног секретара министарства привреде Драгана Стевановића, данас је посетио Општински одбор Српске напредне странке у Сурдулици.

Делегација сурдуличких напредњака положила венце на споменике жртава ваздушне агресије на Сурдулицу

Поводом 24. Марта, Дана сећања на жртве бомбардовања и почетка ваздушних напада НАТО 1999. године, делегација Општинског одбора Српске напредне странке Сурдулица положила је цвеће на споменике бројним цивилним жртвама у нашој општини.

Сурдулички напредњаци и ове године прославили страначку славу "Света Петку"

Сурдулички напредњаци су поводом страначке славе "Свете Петке" у јутарњим сатима посетили градску цркву у Сурдулици где су уз православне обичаје традиционално пресекли славски колач.

Pages