"Ако коза лаже рог не лаже"

Обзиром да су у Београду премијера Вучића јавно вређали ваши најближи сарадници, рођаци и активисти са којима проводите време по кафанама, кафићима и обилазећи месне одборе и гласачка места како би Сурдулицу преварили за још један мандат који би још више увећао ваше богатство, будите човек макар једном па се немојте више сакривати иза тих истих које ваш председник странке назива „примитивцима“.
Покажите трунку храбрости па признајте да сте ову групу ви лично организовали и да они причају оно што ви мислите. Немојте се више сакривати иза лажних профила на којима ћете најпрљавије вређати премијера Вучића, јер сви знамо да вама, „докторе за кладионице и тендере“, не одговара да југ Србије крене напред и изађе из беде у који сте га ви и вама слични довели јер овде сте на власти деценијама.

Немојте се непрестано сакривати иза других људи, будите храбри и реците да само ви својим делима стојите иза овог организованог простачког прозивања, сатанизовања и омаловажавања премијера каквог Србија није имала у модерној историји и на кога је Србија поносна.

Србија побеђује „докторе“!