Саопштења

ОО СНС СУРДУЛИЦА - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 11.01.2024.

Општински одбор Српске напредне странке Сурдулица најоштрије осуђује болесну фотографију, на којој се види крвава глава председника Вучића, а која је данас осванула у тајкунским медијима Шолака и Ђиласа.
Програм крвавих глава који заговара Ђиласова опозиција, а тајкунски медији га пуштају у етар, говори о њиховом виђењу демократије у Србији, о демократији где мањина узнемирава већину блокирањем улица, упадањем у институције, вређањем грађана који су пружили подршку листи предвођеној Александром Вучићем.
Бедници који немају никакву политику, који су изгубили изборе, после хаоса који су правили по улицама, упада у институција, лупања и наношења штета - огрезли су у мржњи према председнику Вучићу и кад више не знају шта ће - стављају крваву главу председника Вучића у своје новине.
У Србији искључиво одлучује народ и поштује се народна воља, а то је апсолутна подршка председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци. И то је јасно речено на претходним изборима, наши грађани желе мир, напредак, стабилност, а не пропаст, стране “експерте”, насиље, крваве главе и рушење Србије.
ОО СНС Сурдулица даје подршку председнику Александру Вучићу за кога смо сигурни да тек сада неће одустати од борбе за Србију која се развија, расте и иде напред.