Посланик Тончев лицемерјем против Владе Србије

Општински одбор Српске напредне странке у Сурдулици оштро осуђује данашњи наступ народног посланика СПС-а и председника Скупштине општине Сурдулица Новице Тончева  у сурдуличком парламенту када је  искористио скупштинску говорницу да јавно и по ко зна који пут нападне Владу Републике  Србије, коју подржава Социјалистичка партија којој Тончев тренутно припада.

Наиме,  током расправе о ребалансу буџета за 2015. годину, Тончев  је истакао како је био потпуно у праву када је пре годину дана тражио да СПС не улази у Владу са напредњацима јер ова Влада својом политиком води земљу у пропаст. Том приликом је додао да ће вероватно врло брзо сести иза посланика Живковића и заједно са њим бити опозиција.

Оваквим политичким лицемерјем посланик Тончев јавно показује своје нескривене намере и циљеве који нису у сагласности са политиком Владе Србије.

Позивамо  Ивицу Дачића да недвосмислено каже да ли је СПС за реформисану Србију, Србију напретка или за тајкунско-мафијашку Србију.

ОО СНС Сурдулица даје апсолутну подршку премијеру Александру Вучићу и политици Владе Републике Србије да истрају на путу промена и стварања пристојне, модерне, економски јаке Србије.