Саопштења

Школски психолог у прљавој кампањи Новице Тончева

Општински одбор Српске напредне странке у Сурдулици обавештава јавност да је данас дошло до крајње непримереног, срамног и шокантног догађаја када је Славица Симић, психолог Основне школе „Ј.Ј.Змај“ из Сурдулице на улици пресрела активисткињу Српске напредне странке, самохрану мајку Јовану Брајовић из Сурдулице.

Наиме, Славица Симић, запослена као психолог у О.Ш. „Ј.Ј. Змај“ у Сурдулици, пресрела је на улици Јовану Брајовић, активисткињу Српске напредне странке, самохрану мајку чије дете похађа 6. разред основне школе, рекавши јој како јој је Новица Тончева лично омогућио да се плати дечија екскурзија и да ће бити лоше по њу и њено дете уколико не престане са изборним активностима Српске напредне странке.

Питамо се да ли је нормално да Новица Тончев у најпрљавијој кампањи коју води користи и дечије психологе, који уместо да се брину у менталном здрављу и развоју деце, злоупотребљавају и користе свој положај како би Новици Тончеву обезбедили гласове, плашећи људе и самохране родитеље будућношћу сопствене деце.