Вести

Министар привреде Игор Мировић посетио Сурдулицу

Данас је у радној посети Сурдулици боравио министар привреде Игор Мировић. На скупу који је одржан у клубу ХЕ Власина у Сурдулици, уз присуство великог броја угледних привредника, представника јавних установа и предузећа, као и личности из јавног и политичког живота са југа Србије, било је речи о плановима развоја привреде и стварању могућности за запошљавање младих који све више напуштају свој завичај у потрази за бољим животом.
На почетку се присутнима обратио директор ХЕ Власина Бобан Петровић који се захвалио свима што су дошли у оволиком броју.
Државни секретар у Министарству регионалног развоја и локалне самоуправе Драган Стевановић је обраћајући се присутнима указао на значај здравог улагања у реални сектор.
Министар Игор Мировић је истакао значај окупљања око правих и квалитетних пројеката, као и о будућим потезима које ће наредна Влада Србије предвођена Српском напредном странком предузети, пошто веома брзо након избора буде формирана у пуном мандату и капацитету.
У наставку су присутни привредници постављали питања и давали предлоге у вези побољшања привредног амбијента на југу Србије.