Вести

Потпредседник Српске напредне странке Никола Селаковић у Сурдулици

Општински одбор Српске напредне странке у Сурдулици данас је посетио потпредседник Српске напредне странке Никола Селаковић.

Он је по доласку у Сурдулицу прво обишао просторије општинског одбора и изборни штаб Српске напредне странке за Сурдулицу где се обратио присутним члановима општинског одбора и активистима странке рекавши том приликом да зна са каквим се и коликим проблемима суочавају припадници Срспке напредне странке у Сурдулици током ове кампање.

Након овога, у пратњи руководства општинског одбора странке, Никола Селаковић је на штанду младих сурдуличких напредњака, који је у центру града уз музику и говоре Александра Вучића организовано делио флајере и пригодни пропагандни материјал, рекао да је ово што је до сада урађено у борби против корупције само загревање и да ће та борба морати да се спусти и до локалног нивоа, како би се изборили са тим злом које се налази у свакој пори нашег друштва.

На крају ове посете, потпредседник СНС-а Никола Селаковић је одговарао на питања занитересованих чланова и симпатизера Срспке напредне странке, који су се у великом броју окупили крај штанда.